Kviga med vårtor (Calc)

Av lantbrukare Johan Åkerblom, Åland

Kvigan är en trevlig dam som gärna kommer fram och hälsar, är snäll och kanske lite väl tam. En aning slickig och kelig. Lite åt det kraftigare hållet och ställer sig gärna på kanten till foderbordet och spanar lite. Hennes bekymmer är vårtor. När jag pratade med veterinär för några månader sen, så blev svaret att avvakta i väntan på att det ska självläka men tyvärr blir det bara värre. Jag har provat Thuja på henne, jag hittade en notis om att det skulle hjälpa men så blev inte fallet. Fick Thuja D30 en dos om dagen först någon gång i veckan men när inget hände ökade jag till varje dag under en vecka. Sen har hon fått M också men det har inte hjälpt. Hon har dem lite överallt på kroppen med till 95% på högersida.

Johans kviga 120326

Därefter fick hon Calc carb D30 och efter några veckor började vårtorna falla bort.

Samma kviga 120512, lite vårtor har börjat trilla av!
120716 Två månader senare ser hon ut såhär

Kvigan fick Calc carb D30 i några doser i slutet av mars, därefter inga fler doser.

Copyright © Homeopati för djur 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *