Gratulationer till en 80-åring

Har du också hört talas om homeopaten i Norrköping?

Ja, just han, legenden – Gunnar Jansson – homeopaten, som i särklass, är Sveriges mest erfarne homeopat, med sina imponerande 46 år i yrket! Han fyller dessutom 80 år i dagarna!

Homeopat Gunnar Jansson i Norrköping

Många nöjda klienter har passerat Gunnars mottagning och för snart 3 år sedan startade han upp sin skola igen! NAKH – utbildningen är treårig och elever strömmar till från Sveriges alla hörn. Planer finns på att återigen välkomna elever från andra nordiska länder.

Hustrun Ing-Britt finns på mottagningen och sköter bland annat det praktiska, som t ex alla mail och utskick till elever (och håller även ordning på Gunnar :).

Gunnar är verkligen en hängiven klassisk homeopat och han delar frikostigt med sig av sin kunskap, imponerar på oss elever med sin skicklighet! Han medverkar även med ett kapitel om klassisk homeopati, i en bok av Anders Sydborg.

Jag vill utbringa ett stort GRATTIS och ett fyrfaldigt leve till min, och mina klasskamraters skicklige lärare -Gunnar Jansson – må du leva i hundrade år! Homeopatin i Sverige behöver dig!

Med kärlek från oss alla!

//LottaH

4 reaktioner till “Gratulationer till en 80-åring”

  1. Gunnar och Ing-Britt varmt grattis till Er båda!!!så glad att ni finns och för allt ni gör. Hänvisar inte sällan till Er!
    Ville verkligen bott lite närmare…..säger
    Veterinären Margareta Elborgh.❤️❤️❤️

  2. Grattis Gunnar på din stora dag 🇸🇪☀️
    Hoppas att den blir allt du önskar.
    Annelie Osterdahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *