Arras, 6 mån gråhund (Arn)

Husse kontaktar mej för att Arras sitter och håller upp hö framtass, trampar inte ned ordentligt på den. Visar bara detta i vila och inte vid rörelse. Ligger ibland och liksom sträcker på sitt framben. Reagerar inte på att man klämmer på honom. Vill inte hoppa in eller ut ur bilen. Ingen synbar hälta i övrigt. Problemet kom plötsligt, husse tror att han kan ha hoppat för mkt mot galler i hundgården. Är lite stel i halsen när han böjer åt höger, får flytta efter bakändan för att ta sej runt. Går bättre när han vänder till vänster.
Har denna veckan även varit till kiropraktor för andra gången, för att rätta till felställning i höger bog samt vänster bak, korset låg snett enl kiropraktor. Var dit 1:a gången för ca en månad sedan.

Jag skickar Arnica C30 för att prova några dagar. Hörs av fram mot helgen.
Husse vill komma med Arras på helgen, men jag tycker vi ska vänta och se vad som händer på Arnica först. (Ska dessutom bli busväder på helgen så jag tycker det är onödigt att köra.)

Hör inte av dem under helgen, men husse ringer på onsdagen och berättar att Arras inte verkar ha ont längre. Har gett Arnica som föreskrivet. Husse skrattar och säjer att han inte vet vad det beror på. Tillfällighet kanske? Hör inte av dem under helgen, men husse ringer på onsdagen och berättar att Arras inte verkar ha ont längre. Har gett Arnica som föreskrivet. Husse skrattar och säjer att han inte vet vad det bor på…kanske en tillfällighet?

© Lotta Hägglund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *