Shadow, med tumör på benet (Puls)

Jag glömmer aldrig en behandling jag gjorde på min egen hund, med fantastiskt resultat! Det var dagarna innan vi skulle åka på en månadslång resa, som jag upptäckte att min hund Shadow, hade en knöl på underbenet, på vänster framben.

Jag tog henne till veterinären, förhoppningsvis var det vara ett gräsax som fastnat och bäddat in sej under huden. Men veterinären sa att det var en tumör som behövde opereras bort. Läkningen skulle bli problematisk eftersom hon skulle komma åt att slicka sej.

Vad gör man två dagar innan man ska åka på långsemester, och har en hundvakt inbokad att skulle passa Shadow? Istället för kirurgi bestämde jag mej för att göra en mega-homeopati behandling!

På två dagar fick Shadow sitt konstitutionsmedel i ökande potens: C30, C200, 1M samt 10M. 

Pulsatilla – som även råkar ha ett väldigt litet, oklart symptom -tumör på benet!

När vi åkte iväg hade tumören börjat visa tecken på förändring. Två veckor senare rapporterade hundvakten att tumören var borta och håret hade börjat växa ut!

När vi kom hem syntes ingenting av någon tumör och jag tog ett kort som jag mailade till veterinären, som visserligen var förbluffad, men ändå inte intresserad, av att lära sej mer om homeopati.

Artikeln är skriven av Tina L. Anderson, homeopat i Portland, USA Du hittar henne i länken nedan:

© Lotta Hägglund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *